Call for grants for seminars, symposia, and guest lectures on European themes

Call for grants for seminars, symposia, and guest lectures on European themes (Swedish text below)

To researchers at the Faculties for Humanities and Theology, the Faculty of Social Sciences, the Faculty of Law and the School of Economics and Management

The Centre for European Studies at Lund University announces the availability of funds for seminars, symposia and guest lectures on European themes during the academic year of  2017/2018.

Funding can be used for inviting guest lecturers to seminars, symposia etc. The application should contain a short presentation of the planned activity and a preliminary budget. If the budget includes a honorary, LKP costs (50.4%) have to be included in the sum.

Decision about funding will be made by the CFE’s board on the 30th May 2017.

Applications should be sent electronically to CFE’s coordinator Niklas.Bernsand [at] cfe.lu.se no later than the 8 May 2017.

Till forskare vid HT-fakulteterna, samhällsvetenskapliga fakulteten, Juridicum och Ekonomihögskolan

Centrum för Europaforskning vid Lunds universitet utlyser härmed medel för seminarier, symposier och gästföreläsningar på Europatema under det akademiska året 2017/2018.

Medlen kan sökas för inbjudan av gästföreläsare till seminarier, symposier och dylikt.  Ansökan skall innehålla en kort presentation av den planerade aktiviteten samt en preliminär budget. Om budgeten inkluderar ett arvode måste LKP-kostnader (50.4%) inkluderas i den sökta summan.

Beslut om anslag skall fattas av CFE:s styrelse den 30 maj 2017.

Ansökan skall skickas via mejl till centret koordinator: Niklas.Bernsand [at] cfe.lu.se senast 8 maj 2017.

22100 Lund

Telefon (koordinator): 046(46)2228819